Фирма АБ ТЕРМ проведе обучение в Ресторант „Френдс“ – Кюстендил

Ресторант „Френдс“ в град Кюстендил е мястото, където вкусът на изисканата кухня среща професионализма на специалистите. На 28-ти февруари, Шеф-готвач Николай Атанасов проведе специализирано обучение на Шеф-готвач Станислав Георгиев и екипа му за оптимална работа с уреди Rational, което се проведе в кухнята на заведението.

Обучението бе насочено към персонала на ресторанта и имаше за цел да подобри ефективността и качеството на приготвените ястия. Участниците получиха ценни практически съвети и умения за работа с професионални кухненски уреди Rational, което ще допринесе за повишаване на стандартите на обслужване в Ресторант „Френдс“.

Шеф-готвач Николай Атанасов е известен със своя професионализъм и опит в готварската индустрия. Той споделя своите знания с удоволствие, за да подпомогне развитието на кулинарната сцена в града.

Обучението бе оценено като изключително полезно от персонала на ресторанта и един от важните стъпки към подобряване на кулинарното изживяване на клиентите на Ресторант „Френдс“.

Работа с уреди Rational
Обучение за работа с уреди Rational
Фирма АБ ТЕРМ проведе обучение в Ресторант „Френдс“ – Кюстендил