Клиенти и партньори

Продуктите на АБ ТЕРМ намират приложение в 20 държави

Клиенти на АБ ТЕРМ

Партньори на АБ ТЕРМ

HS STIL AB TERM partner

🇧🇬 HS STIL

HS STIL Ltd. е иновативна компания за външна реклама, специализирана в дизайн, проектиране и изработка на рекламно-информационни елементи. Ние предлагаме монтаж, гаранция и подръжка на проектите, които реализираме за вас.
HS STIL Ltd. използва високотехнологично оборудване в областта на металопресовата обработка, екип от висококвалифицирани специалисти, собствен транспорт, монтажна група за монтажи и на труднодостъпни места.

🌐 www.hs-stil.com

Trumpf AB TERM partner

🇩🇪 TRUMPF

Най-голямото подразделение на TRUMPF включва машинни и инструменти за обработка на листове и тръби.
Портфолиото на TRUMPF обхваща системи за огъване, щанцоване, комбинирани щанцови лазерни процеси и за лазерно рязане и лазерно заваряване. TRUMPF предлага на своите клиенти специално разработени машини, автоматизация и мрежови решения, както и съвети, финансови и други услуги, така че те да могат да произвеждат своите продукти рентабилно, надеждно и с високо качество.

🌐 www.trumpf.com

Rational-Logo-How-to-Program-a-Rational-Combi-Oven

🇩🇪 RATIONAL

RATIONAL е фирма създадена през далечната 1973 година и има над 50 годишен опит в производството на професионални кухненски уреди. Към момента имат произведени 1 200 000 конвектомата и 50 000 iVario-многофикционален уред за готвене.
Уредите RATIONAL допринасят значително за намаляване на енергийния и ресурсен отпечатък в индустриалните кухни. Всички модели iCombi Pro са сертифицирани по ENERGY STAR. ENERGY STAR е един от малкото световно признати сертификати за висока енергийна ефективност, сертифицирани от независими институти. С технологията за готвене RATIONAL се спестява енергия, вода и суровини и се произвеждат значително по-малко отпадъци.

🌐 www.rational-online.com/en_xx/home/

KAMMARTON AB TERM partner

🇧🇬 KammarTon

Компанията представлява над 190 водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания, Великобритания и други, като на голяма част от тях е единствен официален представител за местния пазар.

Фирмата предлага голямо разнообразие от индустриална и строителна техника, инструменти, консумативи и лични предпазни средства, като предоставя и гаранционно и следгаранционно обслужване.

🌐 www.kammarton.com

liebherr AB TERM Partner

🇨🇭🇩🇪 Liebherr

Повече от 70 години Liebherr се грижи за широка, непрекъснато развиваща се гама от усъвършенствани продукти и услуги. Изключително практичен, опитен и доказан инженеринг, както и постоянно високо ниво на качество осигуряват полза за клиентите във всички продуктови области. Оборудването за охлаждане и замразяване от Liebherr e синоним на качество, надеждност и дълголетие от десетилетия. Благодарение на иновативните технологии и висококачествените материали, оборудването е особено удобно и енергийно ефективно.

🌐 www.liebherr.com

Tecnoeka AB TERM partner

🇮🇹 Tecnoeka

Tecnoeka произвежда професионални фурни марка Eka за ресторанти, пекарни, сладкарници и др. Tecnoeka фокусира усилията си в иновациите и индустриализацията на своите продукти, като насърчава комбинацията между естетика и функционалност.
Производственият отдел разполага с разнообразни машини с висока производителност, включително машина за лазерно рязане, роботи за огъване и роботи за заваряване. Tecnoeka се ангажира с изследвания и „използване на качествени материали, от“ закупуване на суровини до тяхната преработка.

🌐 www.tecnoeka.com

fimar AB TERM partner

🇮🇹 Fimar

Първата машина, проектирана и произведена от Fimar през 1979 г., е месомелачката, предлагана днес в редица размери, комбинирана с рендето или в последната си версия, с охлаждане.
Оборудването с марката Fimar е произведено в Италия, предназначено за нуждите на ресторанти, месарници, барове, столове, супермаркети и професионални дейности.
Екип от експерти избира най-добрите суровини, най-добрите доставчици, обработва и проверява всеки продукт, преди да го изпрати по целия свят.

🌐 www.fimarspa.it

easyline AB TERM partner

🇮🇹 Easyline

Easyline by Fimar е линията създадена около нуждите на малки ресторанти или барове, за да осигури надежден продукт на достъпна цена.
Пълна линия от: Блендери с функция за готвене, екстрактори, центрофуги, миксери - млечни машини, сокоизстисквачки, тестомесачки, фурни, Sous-Vide, плочи за готвене, тостери, индукционни плочи, резачки, машини за вафли, машини за пълнене и вакуум машини. Easyline, лесни продукти, лесни за доставка, удобни и предоставени от надеждна група.

🌐 www.easylinebyfimar.it

brema AB TERM partner

🇮🇹 Brema

От 1985 г. Brema прави лед с постоянни грижи и внимание към детайлите. Brema проектира и произвежда машини според най-високите стандарти. Компанията използва най-добрите материали и най-модерните технологии.
Решаващ фактор обаче е техният висококвалифициран екип, чиито членове непрекъснато надграждат своите умения и ноу-хау. Това означава постоянни усилия и изследвания, за да се разберат и предвиди развитието на пазара и да се произвеждат постоянно модернизирани продуктови гами чрез добавяне на нови продукти година след година.

🌐 www.bremaice.it

beckers AB TERM partner

🇮🇹 Beckers

Beckers Италия стартира през 1973 г. като търговска компания, занимаваща се с продажба на професионални кетъринг продукти. Марката е на пазара повече от 40 години и лоялността, показана от клиентите, свидетелства за ефективността на фирмата. Нейната конкурентоспособност се подкрепя от текущи изследвания на нови технологични продукти с конкурентно съотношение цена / качество. Всички фирмени продукти са сертифицирани от ЕС и TUV и са снабдени с актуализирани ръководства с инструкции и технически характеристики. Резервни части са винаги на разположение.

🌐 www.beckersitaly.net

olis AB TERM partner

🇮🇹 Olis

Olis винаги е бил традиционен производител, изработващ продукти за готвене и охлаждане, приготвяне и организация на кухнята. Марката се откроява със своето двойно „ядро“, традиционно свързано с майсторството, подпомогнато от лазер за неръждаема стомана, и през годините се развива с иновативен подход, фокусиран върху технологиите и дизайна. Издражливите и надеждни продукти, както и опита са ключовите характеристики на компанията, днес те ѝ позволяват да продължи да проектира и развива иновации за големия свят на професионалния кетъринг.

🌐 olis.alibelluno.it

hoonved AB TERM partner

🇮🇹 Hoonved

В продължение на повече от 50 години Hoonved проектира и произвежда иновативни, надеждни системи за миене, вариращи от малка съдомиялна под плота до големи конвейерни съдомиялни машини. С течение на времето марката е спечелила изключителна репутация в сектора на професионалното миене на съдове, гарантирайки качество и надеждност. Много вода е преминала през оборудването на Hoonved от първите четки за миене на стъклени съдове. С течение на годините дизайнът се подобрява, технологиите се развиват и асортиментът се разширява. Hoonved запазват страстта да правиш нещата добре.

🌐 www.hoonved.com

eku AB TERM partner

🇩🇪 EKU

Повече от четири десетилетия EKU Grossküchentechnik GmbH, базирана в Лимбург/Лан, е специалист по висококачествени професионални кухненски уреди. Оборудването на компанията се произвежда в две производствени бази - термично оборудване. От оборудване за закуски до голямо хранене в електрически, индукционни и газови варианти. Портфолиото от услуги включва надрегионално обслужване на клиенти за продуктите на EKU в Германия, Австрия и Швейцария до известни специализирани дилъри и световно разпространение на резервни части.

🌐 www.eku-limburg.de

niki-inox AB TERM partner

🇬🇷 Niki Inox

Компанията е създадена през 1957 г., произвеждайки търговски хладилници. Niki Inox инвестира непрекъснато в човешки ресурси, оборудване и инженеринг. Компания днес е един от лидерите на пазара на професионални хладилници и оборудване от неръждаема стомана в Гърция и започва да се разраства в световен мащаб. Опитвайки се да допринесе за намаляване на замърсяването на околната среда, компанията се стреми да използва само материали, които не замърсяват околната среда и могат лесно да бъдат рециклирани.

🌐 www.niki-inox.gr

rm AB TERM partner

🇨🇿 RM Gastro

RM Gastro е признат европейски производител на професионално кухненско оборудване. Компанията разчита на богат опит, натрупан на пазара от 1994 г., уменията на служителите си, своите разработки и производствени мощности, и особено партньорствата си с доставчици, бизнес партньори и доволни клиенти. Поради това RM Gastro може да предложи първокласна технология, прецизно качество, качествени материали и ненадмината услуга. RM Gastro винаги предлага сложни решения до ключ и грижи от световна класа, необходими при проектирането на професионални кухни.

🌐 www.rmgastro.com

Kopa-grilling-solutions AB TERM partner

🇸🇮 KOPA

Историята на фурните Kopa Charcoal започва през 2013 г. Те решават да осигурят на готвачите и собствениците на ресторанти продукти на въглища, които ще намалят разходите им за работа и ще им помогнат да осигурят по-добри ястия. Целта на Kopa е да се утвърди като доставчик на решения за скари в търговска кухня. Печката за грил Kopa е значително по-сложен продукт, отколкото изглежда на пръв поглед. Компанията също полага големи усилия за правилния дизайн на уредите. Фурната може дори да бъде изложена и пред очите на клиентите, а темата на ресторанта може да бъде изградена около фурната.

🌐 www.kopaoven.com